Ontdek de fascinerende reis naar zelfinzicht met de digitale cursus van Blijvend Anders.
Rob Droog, de oprichter van Blijvend Anders, is een gepassioneerde expert op het gebied van de menselijke psyche. Met een unieke benadering combineert hij wetenschap en mystiek om duurzame veranderingen te bewerkstelligen in denken, voelen en handelen. Zijn jarenlange ervaring als maatschappelijk werker en docent, gecombineerd met een achtergrond in diverse therapieën en het schrijven van meerdere boeken, vormen de basis van zijn inspirerende werk.
 
De digitale cursus van Blijvend Anders is een verrijkende reis voor mensen die vastlopen en verandering willen. In tien boeiende modules, ondersteund door 36 fascinerende filmpjes en een uitgebreid boek, ontdek je de diepten van je eigen psyche. Van het begrijpen van je denkproces tot het omgaan met uitdagende situaties, deze cursus biedt een holistische benadering van persoonlijke groei.
 
Net zoals je een machine kunt repareren als je begrijpt hoe het werkt, kun je ook je eigen innerlijke processen beter beheersen met de juiste kennis. Ontdek de samenhang tussen je gedachten, emoties en gedragingen en vind de sleutel tot duurzame verandering. Meld je aan voor de cursus en ontvang niet alleen waardevolle inzichten, maar ook het boek "Blijvend Anders" in PDF-vorm om je reis naar zelfontdekking te ondersteunen. 
We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op jouw pad naar groei en zelfontplooiing.



Wat vind je van deze blog?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon te delen met anderen en mensen die dit nodig hebben.

Heb jij een leuke ervaring of een vraag?
Dan maak ik er een blog over!
Of wil je een passende blog laten plaatsen?
Stuur dan een email met je vraag of wens naar support@livinglifeschool.nl

0 Comments

Leave a Comment